29 November 2006

Thinphones

By In Tekst

Ik ben nog steeds tevreden met m’n RAZR (al is het allang niet meer het statusfoontje dat het anderhalf jaar geleden was), maar er zijn wel wat boeiende nieuwe dunne mobieltjes bijgekomen… Geil blijft de Samsung X820 (de Oger phone), een dun mobieltje bedoeld om niet zichtbaar te zijn in de binnenzak van je pak. Maar aan de andere kant van het spectrum is er de MOTOFONE, een thin-phone bedoeld voor landen met een laag inkomen, gestript van (nutteloze) functionaliteit… Dat klinkt ook wel goed.

3 Comments
 1. Evan 29 November 2006

  Hoezee, eindelijk weer eens een telefoon zonder allerlei troep! Nooit gedacht dat dit, in combinatie met een aardige vormgeving nog mogelijk was.

  Reply
 2. Guy 29 November 2006

  Evan, de geruchten zijn dat ie slechts 50 euro gaat kosten in Europa 🙂

  Reply
 3. Evan 30 November 2006

  … helaas vertoont m’n Nokia nog steeds geen kuren… 🙁

  Reply

What do you think?