26 November 2006

Weekend

By In Tekst

Oef… dit is me het weekend wel. Donderdag eerst te lam gegaan in Asterion en la Conga, vervolgens doorgetrokken om m’n project-afspraak nog te halen (mochten mijn projectgenoten m’n site lezen… ja, dat is waarom ik zo uber-waardeloos was), ‘s avonds naar het Heilige Huize Hubertus feest en vanavond naar de Klup Koel in le Monde. En morgen nog naar Ilse de Lange…

Het Hubertus feest was weer gaaf. Dit jaar wat minder aandacht voor mijn aankleding (ik ging met de Mondu’s mee en zij regelden mijn aankleding: een kapiteinspetje, ter ondersteuning van hun matroos-outfits) maar niet minder zin in het feestje. Het was wederom goed! Hoewel ik het thema, the Love Goat, nog steeds onbegrijpelijk vind. De band was dit jaar minder leuk (ik ben de naam ook vergeten, en ik vergeet van goeie bands nooit de naam. Zie post van vorig jaar) maar deed z’n ding… standaard studentenband, standaard studentenband-nummers op de standaard manier. Ach, het vulde de avond. Eigenlijk was de muziek beter tussen de sets van de band in… maar dat kon de pret niet drukken. Uiteindelijk nog een uurtje in de tent gestaan nadat de band ermee kapte maar toen ik was ik al dusdanig niet aanspreekbaar dat ik gewoon naar huis moest gaan.

Het was daar dus supergaaf qua sfeer, minder qua muziek… Klup Koel in Le Monde daarentegen… Damn. Ik heb eindelijk een toko gevonden in Enschede waar ik m’n zaterdag wil besteden. Vijf euro entree om niet tussen de onopgeleide boeren en allochtonen te hoeven staan, en muziek te horen die ik daadwerkelijk leuk vind? Koopje. Aan alle mensen in Enschede die houden van club (en normaal uitgaanspubliek) en die al jaren op zoek zijn naar een plek waar ze dat in het f*cking Twente kunnen vinden: Le Monde, zaterdag. Ik ga in ieder geval proberen er wekelijks te zijn.

Update: Blijkbaar was het thema van de Klup Koel avond ‘Zit je haircut?’ (ha-ha-ha). Dat verklaart dus waarom ze een kapper in de toko aanwezig hadden… vond het al vreemd.

9 Comments
 1. Sjors 26 November 2006

  Volledig eens met je wat betreft klup koel. Als 5 euro (en 2,10 voor bier) al die breezah’s en gepeupel buiten de deur houdt ben ik happy om dat te betalen. Publiek was top, muziek was top, sfeer was top, dat is wat waard.

  Reply
 2. Guy 26 November 2006

  Ja inderdaad, 2,10 voor bier en 3,25 voor wijn… was het al lang niet meer gewend dat soort prijzen te betalen πŸ™‚

  Reply
 3. Thomas 27 November 2006

  Een beetje entree is niets mis mee, maar een avond zuipen voor EUR 2,10 ga je wel voelen…

  Reply
 4. Steenis 27 November 2006

  Een avondje zuipen voor EUR 2,10 klinkt wel schappelijk toch? Das wel incl. sterk neem ik aan? πŸ˜‰

  Reply
 5. Guy 28 November 2006

  Ach, als ik in de Luna of de Aspen sta tank ik zo snel mogelijk zoveel mogelijk bier weg om maar te vergeten hoe kut de muziek is… Als de muziek goed is hoeft dat opeens niet meer. Dat compenseert de hoge prijs weer πŸ™‚

  Reply
 6. Van der Hoorn 30 November 2006

  In de Aspen is het bier ook gewoon pauper. Plastic glazen en nog klein ook. Daar moet je écht niet heengaan voor het bier. Ook niet voor de muziekfragmenten trouwens. Luna had vroegah nog wel relaxte muziek, maar laatste tijd is ook alleen maar top40 of negertmuziek. :/

  Maar Le Monde is zeker wel okee op zaterdag!

  Reply
 7. Evan 1 December 2006

  …en toen was de Luna ineens dicht…

  Reply
 8. Guy 2 December 2006

  Dus we hebben alleen nog maar La Conga en de Aspen. Nou ja, dan blijven onze feuten tenminste in Asterion πŸ™‚

  Reply
 9. Van der Hoorn 5 December 2006

  Vergeet de skihut niet!!

  Reply

What do you think?