8 March 2007

Google Apps op GuySie.nl

By In Uncategorized

Sinds gister heb ik mijn mail-diensten op GuySie.nl om laten zetten van de standaard HostingDiscounter mailserver naar de Google Apps diensten. Dit betekent min of meer dat ik vanaf nu kan inloggen op een GMail interface om de mail te lezen die naar mijn @guysie.nl adressen wordt verstuurd. Ontzettend handig, want de mailserver van HostingDiscounter was traag en had de neiging her en der nog wel eens mail te verliezen. Google Apps gebruiken dezelfde servers als GMail en andere Google diensten, dus als ik slechte service heb hebben duizenden andere mensen daar ook last van. Zal niet zo snel gebeuren, lijkt mij.

2 Comments
  1. Bas Geertsema 10 March 2007

    Als microsoft hippie wil ik er ook op wijzen dat voor diegenen die gewend zijn aan de (nieuwe) hotmail look Microsoft ook de mogelijkheid biedt bepaalde services voor je eigen domein uit te besteden. Zoals e-mail. Check http://domains.live.com/

    Reply
  2. Guy 10 March 2007

    Ah, dat wist ik niet! De mensen waar ik mee omga zijn toch meer into Google 🙂

    Reply

What do you think?