1 March 2007

Redesign – again.

By In Uncategorized

Much to my chagrin, Unsleepable hasn’t been updated in a while and it doesn’t seem likely it will support WordPress 2.1 in the near future. I guess that teaches me for using a non-standard K2 variant. That means there’s another site redesign in the works, this time based on regular old K2 again. It will probably coincide with my GuySie.nl redesign (which has been floating around my head for a month or two now).

And now that we’re mentioning changes, here’s another one:
Ik ga weer in het Nederlands schrijven.

Heb het nu 2 maanden in het Engels gedaan en hoewel het me prima bevalt is het puur een easy way out. Ik ben ooit begonnen met bloggen om betere copy te leren schrijven in de taal waarin ik waarschijnlijk later moet werken. In het Engels schrijven voelt zoveel natuurlijker aan, maar dat is natuurlijk bar slecht als ik in Nederland een marketeer wil worden. Dus ik moet mezelf pushen om meer en beter te schrijven, in het Nederlands.

Ik weet nog niet zeker hoe ik dat precies ga doen, of ik de site bilingual ga maken (ik weet ook niet wat de mogelijkheden van WordPress daarvoor zijn) of om de zoveel tijd een Engelse post doe op een voornamelijk Nederlandse blog, maar kijk niet te verrast op als de site er binnenkort weer anders uit ziet.

3 Comments
 1. Aisha 1 March 2007

  Dan mag je beginnen met copy “kopij” te noemen. 😉 Althans, zo noemden wij ‘t vroeger bij de schoolkrant. Als dat dan gewoon een ver-NLe Engelse term is die alleen nog amateuristischer overkomt, zou me dat niet verbazen.

  Bilingual bloggen betekent trouwens dus ook dat je je posts dubbel zal moeten schrijven, afgezien van WP mogelijkheden, he. En aangezien luiheid toch ook wel vaak een factor is… 😉

  Reply
 2. Thomas 1 March 2007

  Ervaar je zoveel problemen met 2.0 dat je perse moet update naar 2.1?

  Reply
 3. Guy 1 March 2007

  Nee, maar ik wil niet in een pad gelockt zitten dat doodloopt. Zit toch teveel een INF’r in me :).

  Reply

What do you think?