9 April 2007

Paasweekend round-up

By In Uncategorized

Eventjes een rondje linkjes die ik dit weekend leuk vond:

WE heeft een nieuwe commercial uit met Meredith Brook’s Bitch, uitgevoerd door Room 11, als soundtrack. Ik vind het sowieso een heel sterke campagne, goeie feel-good reclames en sterke folders. Maar het nummer maakt deze reclame heerlijk zomers. Check de clip:

De Sheer Bubble kitchen, een volledige keuken in een bol met een diameter van 148cm. (via)

Puma (de welbekende schoenen) en Schedoni (custom luxe lederspecialist) gaan samenwerken om… nog meer schoenen te maken. (via)

In Hamburg gaan ze het haven-district trendy en modern maken. Een eerste stap is de Elbe Philharmonic Hall, die ze gaan optrekken als glazen structuur bovenop een bestaand pakhuis. (via)

Design Can Change, een gelikte presentatie die designers oproept om aandacht te besteden aan het broeikas-effect en wat zij daaraan bijdragen.

Last but not least, een schrijfster van een boek heeft een wat afwijkende manier bedacht om de website ter promotie voor haar boek in elkaar te zetten.

5 Comments
 1. Thomas 9 April 2007

  Geinig verhaal van die schrijfster! Voor wie net als ik bij 18 eigenlijk wilde stoppen, er zijn 30 pagina’s…

  Reply
 2. Isa 9 April 2007

  Tsjah, die keuken…hij ziet er strak uit en lijkt erg gaaf, vind het eigenlijk een soort van gaaf stuk conceptual design.

  Hij is namelijk zo dominant in een interieur dat ik niet meer weet wat je ernaast moet zetten…(een ruimte opzich geven lijkt me de beste optie eigenlijk)

  Reply
 3. Guy 10 April 2007

  Ik zou ‘m juist in een ruimte zetten waar meer in gebeurt… stel dat je zo’n Amerikaanse loft hebt, zo’n appartement waar alles in 1 ruimte gebeurt… dan zou ik zo’n bol in de hoek van die kamer zetten. Een duidelijke ‘keukenplek’ zonder meteen zo’n gigantische hoek op te nemen…

  Reply
 4. Isa 10 April 2007

  Ja klopt, de bol zelf niet zo heel veel ruimte in. Een loft met zo’n ding in een hoek is vast ook erg gaaf!

  Alleen hou je dan toch dat het een erg grote loft moet zijn, de bol heeft wel de nodige ruimte eromheen nodig denk ik. Hij straalt grootheid en luxe uit, dat stop je niet in een klein hoekje. En de inrichting van de rest van de loft moet wel echt aangepast worden op de keuken. (Wat ook een uitdaging is als je het van de andere kant bekijkt. Je weet zeker dat je een ultra moderne en strakke inrichting met de nodige snufjes krijgt ;-)).

  Reply
 5. Isa 10 April 2007

  Eeh in de eerste zin hoort uiteraard het woord neemt ook te staan..

  Reply

What do you think?