22 April 2007

Review: Highlander the Source

By In Uncategorized

We hebben gister Highlander: The Source gekeken. De eerste Highlander film was een klassieker in het genre en de Highlander serie was ook erg gaaf. Deze film daarentegen… Duncan MacLeod (of the clan MacLeod!) voegt zich, in de nabije toekomst, bij een groep andere immortals die op zoek gaan naar ‘The Source’ (of zoals wij hem tijdens de film gingen noemen… The Special Sauce! Daar werd de film een stuk leuker van). Dit blijkt de bron te zijn van hun krachten als immortals, maar wordt bewaakt door The Guardian. The Guardian wordt door een vriend van Duncan ontwaakt en begint vervolgens wat koppen af te hakken. Dit wordt vervolgd door een plot wat nergens over gaat, vechtscenes die te lelijk voor woorden zijn en editwerk uit de jaren 80. Daarnaast nog crappy cover versies van klassieke Queen nummers. Overslaan, zo hard mogelijk overslaan.

What do you think?