16 April 2007

Round-up week 16

By In Uncategorized

Ik vind die round-up posts eigenlijk wel handig. Ik kom zo belachelijk veel dingen tegen in m’n dagelijkse feeds dat het niet fijn is om daar steeds nieuwe posts voor aan te maken. Ik ga het voortaan zo doen…

Je kunt overal lampjes inschroeven, dus nu hebben we… lichtgevende douches. (via)

Je hebt visitekaartjes in alle vormen en maten. Mijn favoriet is die van Woz, een van de originele Apple ingenieurs:

Het kaartje is van metaal en is scherp genoeg om vlees mee te snijden. Hij zegt dat het een diss is naar het Amerikaanse beveiligingsbeleid in vliegtuigen en snijdt hier demonstratief tijdens de vlucht z’n steak mee. Een nagelvijltje mag het vliegtuig niet in, maar niemand neemt hem ooit z’n visitekaartjes af…

Aan de universiteit van Waterloo hebben ze hun tijd ook nuttig besteed: De Sno Deck is een skateboard met daaraan 2 rupsbanden gemonteerd. Goed idee? Nee. Gaaf? Ja. (via)

Voor alle D&D’rs die dit lezen (Ja, jij Alex): Actual Pain heeft de Critical Hit hoodie uitgebracht. De voering heeft een D20 print en het borstzakje is een ‘critical hit’ – een bloedende wond recht boven het hart. (via)

:nike heeft een American Type Foundy Specimen boek uit 1923 gescand en online gezet. Denk eens terug aan deze wereld van stukjes lood en vlekkende inkt als je in Word weer eens CTRL+A doet en je tekst op Times New Roman 12 punts zet.

10 technische studenten aan de universiteit van Santa Cruz hebben met behulp van 6400 gekleurde post-its een Donkey Kong scherm nagemaakt op de glazen gevel van hun faculteit. Uber! (via).

En om te finishen:
Hele, hele, hele coole reclame voor het franse Club Internet. Hij zal geen enkele persoon overhalen om lid te worden, maar is wel cool. (via)

2 Comments
  1. sjors 18 April 2007
    Reply
  2. sjors 18 April 2007

    Ah je had die zelf ook al gevonden aan je reactie op molblog te zien 🙂

    Reply

What do you think?