27 May 2007

Finding Nemo – the Musical

By In Uncategorized

Ik vroeg me al een tijdje af hoe The Little Mermaid er als musical uit zou zien. Onderwater is toch een iets andere omgeving dan waar de standaard musical zich afspeelt. Toevallig kwam ik Finding Nemo – the Musical tegen, een 30 minuten durende attractie-show van Disney’s Animal Kingdom. Even Googlen en je krijgt al een stuk beter beeld van hoe dat vormgegeven zou kunnen worden:

Hier kun je meer plaatjes en een kort filmpje vinden.

2 Comments
 1. Isa 29 May 2007

  Hier kan ik heel kort over zijn: Gaaf!

  De soundtrack is ook echt een aarader: Fish are friends…..;)

  Reply
 2. Dany 10 October 2007

  Hi I can’t download from demonoid.
  Do someone have another option ?
  Thanks/Dany

  [quote comment=”4018″]Hier kan ik heel kort over zijn: Gaaf!

  De soundtrack is ook echt een aarader: Fish are friends…..;)[/quote]

  Reply

What do you think?