9 May 2007

International Word Of Mouth conference

By In Uncategorized

Jeuj! Ik ga morgen een gratis congresje meepikken via Markeys. Alef gaat morgen naar het International Word-Of-Mouth Marketing Conference in Amsterdam en ik kan mee. Moet wel de trein van 7 uur ‘s ochtends hebben, maar nu is er tenminste een goeie reden om m’n bed uit te komen…

3 Comments
 1. Aisha 9 May 2007

  Netjes! Ziet er goed uit, iig genoeg onderwerpen die ze aansnijden aan die megalijst te zien. Scheelt je zo te zien ook iets van 820 euro aan registratiekosten, dus da’s al helemaal mooi meegenomen. 😉 Veel plezier!

  Reply
 2. Alef 9 May 2007

  Hey gst, leuk dat je meegaat. Maar toch wel jammer dat dit “tenminste een goede reden is om je bed uit te komen…”

  Elke dag bij Markeys is een goede reden om je bed uit te komen 😉

  Zie je morgen!
  Alef

  Reply
 3. Guy 9 May 2007

  Ja, maar ik hoef maar om 9 uur op het pand te zijn, niet om 7 uur ‘s ochtends 😛

  Reply

What do you think?