25 May 2007

Quote 500 Junior

By In Uncategorized

De nieuwe Quote lag vandaag in de bus. Het thema was dit keer Quote 500 junior: de Q500 van jonge miljonairs. Altijd een leuke editie (minder leuk als je bedenkt dat een groot deel daarvan jonger is dan jou, maar goed, life sucks) maar deze keer hadden ze een leuke bijlage: De Quote 500 Junior ABC. Zoals ze het zelf zeggen:

Een uiterst educatief boekwerk met niet minder dan 26 waardevolle woordjes waar pientere proleetjes in de dop hun voordeel mee kunnen doen.

Een kartonnen ABC boekje, zoals we zelf ook mee opgegroeid zijn, maar dan met licht alternatieve woordkeuze… B is voor Botox? T is voor Tannis… O is voor OSM…! Uber. Ik heb ‘m, bij gebrek aan kinderen danwel neefjes/nichtjes van geschikte leeftijd, aan Roy gegeven. Ik hoop bij deze een positieve invloed op zijn neefje gehad te hebben.

Luister voor verder vermaak naar de (korte) ingesproken versie van de Q500 Junior ABC

1 Comment
  1. Vince 25 May 2007

    [quote post=”618″](minder leuk als je bedenkt dat een groot deel daarvan jonger is dan jou, maar goed, life sucks)[/quote]
    jonger dan *jou*…..

    Reply

What do you think?