23 June 2007

Design round-up

By In Uncategorized

Nerds en design. Soms is het heerlijk, soms is het afschuwelijk. Soms is het allebei tegelijk.

Het is weer zomer, dus het is weer tijd voor ventilators. En omdat zo’n standaard geval van de Blokker voor mietjes is moeten we een gepimpte hebben, natuurlijk. (via)

Ik haat Rubik’s Cube. Ik kan er niks van, snap niet hoe je dat ding aan alle kanten gelijk krijgt. Dus ik voel me niet zo geroepen om deze unit in m’n woonkamer neer te zetten. Maar het heeft toch wel wat… (via)

Stolen Jewels is de naam van deze serie halsbanden… Men neemt JPG’s van de duurste kettingen ter wereld, verkleint ze, vergroot ze weer, drukt ze op leer… en voila. (via)

Surrealien is een toko die custom behang voor je print, check deze Warp Your Room print. Je hoeft alleen maar aan te geven wat de dimensies zijn en waar alle objecten aan de muur hangen en zij verstoren vervolgens de print op elke plek waar iets zit… (via)

Arno Coenen, een Nederlander nog wel, maakt mozaïeken van oldschool games:

(via)

De PLUG+PLAY speakers zijn prachtig ontworpen speakers met ingebouwde Bluetooth wireless link; plug een connectortje in je mp3 speler en deze units gaan lekker hard! (via)

Elk Chinese/Japanse kutbedrijf maakt USB sticks in belachelijke vormen. Maar deze is dan weer wel heel cool: een USB stick in de vorm van een Windows map:

(via)

Je kunt ook gewoon een stuk muur uit je huis halen en het rondjes laten draaien. Dan is het kunst. (via)

1 Comment
  1. Van der Hoorn 24 June 2007

    Die USB stick doet me opeens weer denken aan deze:
    http://www.flickr.com/photos/technicolorcavalry/sets/72057594076804732/

    Die wall is aardig, maar totaal onpractisch als je opeens iets wil veranderen bij die muur.

    Reply

What do you think?