4 June 2007

London Olympics 2012 logo

By In Uncategorized

*drumroll* Het nieuwe logo van de London Olympics 2012 is…


(via)

Wat zeggen ze er zelf over?

…it is ambitious, interactive and youth-friendly…

Ik zeg: wat de fuck?

Het is werk van Wolff Olins – die ook de (RED) campagne heeft gedaan die ik juist weer extreem goed vind. Misschien dat er nog een verborgen juweel in de London 2012 campagne zit – maar ik vrees het ergste.

7 Comments
 1. Evan 4 June 2007

  Hmmz, ik loop er niet erg warm van.. Doet me een beetje denken aan Amerikaans wannabe Dutch-/Swiss-design.. Zou wel mooi zijn als ze hier ook eens een ontwerpwedstrijd aan vast plakken, zoals ook altijd gebeurt bij de TT-assen.

  Reply
 2. Sjors 4 June 2007

  Ik zeg: What the motherfucking fuck?

  Reply
 3. Guy 4 June 2007

  Op de site van London 2012 staat een filmpje en wat achtergrond informatie, maar daar wordt het niet duidelijker van.

  Reply
 4. Evan 4 June 2007

  Damn, wat een geflipte site:S

  Reply
 5. Olivier 10 June 2007

  Het doet mij denken aan de tijd dat iedereen opeens een computer had en zelf ging ontwerpen(…) Veel koppijn en gescheurde netvliezen was het gevolg. Dat Wolff Ollins deze meuk durft af te leveren is ronduit bedenkelijk, het lijkt wel of er per ongeluk een tekening van een kind tussen de werktekeningen is gekomen en in een bui van complete verstandsverbijstering als definitief ontwerp gelanceerd is. Misschien hadden ze Wolff Ollins wat meer geld moeten bieden voor een goed ontwerp 😉

  Reply
 6. Guy 10 June 2007

  Haha, ja, voor 400.000 Engelse ponden had ik ook één van m’n nichtjes aan het werk gezet, zet daar maar een 0 achter, dan neem ik de opdracht serieus 😉

  Reply

What do you think?