11 June 2007

Noodweer Enschede

By In Uncategorized

Zo hé, anders gaat het even regenen. Rond een uur of 10 kwam er een flinke bak water neerzetten, en die droge grond hier in Enschede kon dat helemaal niet aan… nadat het ergste voorbij was ging ik met m’n EOS naar buiten om de overstromingen hier in de wijk even als JPG voor eeuwig op te slaan. Hier bij de Deurningerstraat was het tot net iets voorbij de stoepgrens, maar in sommige wijken kwam het water gewoon de voordeur binnenlopen. Ik heb wat foto’s in een set op Flickr gezet en wat HDRs gemaakt van de situatie in Bolhaar, waar het er echt uit ziet als een moeras. Bizar!

Update: Zo, volgens mij heeft iemand die link flink doorgestuurd, want die set zit nu al op 500 views…
Update: 800…


(linkt naar set)


(linkt naar HDRs)

1 Comment
  1. Van der Hoorn 12 June 2007

    HDR’s zien er vet uit!

    Reply

What do you think?