5 December 2007

Nieuwe t-shirts

By In Uncategorized

Het is er eigenlijk het seizoen niet meer voor, maar ik ben toch weer op zoek naar t-shirts die ik onder m’n jasjes kan dragen… heb nu weer twee interessante sites gevonden: Last Exit to Nowhere verkoopt jaren ’80 corporate shirts, zoals je die vroeger had met het logo van je vader’s bedrijf op de borst. Saaaaai… alleen deze bedrijven komen allemaal direct uit films. Dus loop rond met shirts van bijvoorbeeld OCP (Robocop), Mighty Mick’s (Rocky), Amity Island (Jaws) en Cyberdyne (Terminator). Topvermaak.

Daarnaast heeft de webcomic Diesel Sweeties, die ik verder niet zo heel boeiend vind, wel een selectie geweldige t-shirts, waarvan de topper toch Elitism is.

Misschien toch nog even gebruik maken van de lage dollar en wat shirts overschepen…

What do you think?