29 January 2008

Weer een nieuw theme

By In Uncategorized

Okee, Bus full of Hippies heeft het nauwelijks een maand volgehouden op S.oS. Ik miste toch de mogelijkheden die K2 me bood, dus S.oS is nu weer work in progress. Ik draai nu K2 RC4 en ik zit zelf wat te klussen aan de theme. Alles is nog tijdelijk, dus erger je nog niet teveel aan de achtergrond, die gaat nog flink veranderen.

Update: Okeej, ik heb blijkbaar iets gesloopt in de CSS waar IE niet blij van wordt. Excuses. Ik probeer het nu te fixen.
Update: zucht heb het tijdelijk gefixt door m’n header te toasten in zowel FF als IE. Ik fix het morgen wel volledig na een paar uurtjes slaap.
Update: If you can’t beat them, maak er dan maar iets heel anders van: header gefixt. Heb alle transparante PNGs een witte achtergrond gegeven omdat de IE6 workarounds niet consistent werken, is niet zo mooi maar anders ziet het er echt intens lelijk uit.

2 Comments
  1. Vince 29 January 2008

    Dude, waarom roze?

    Reply
  2. Guy 29 January 2008

    Was weer eens wat anders 🙂

    Reply

What do you think?