18 February 2008

Idols 7 – Ramiele Malubay

By In Uncategorized

Even tussendoor… Waarom is Idols (en elke andere talentenjacht-realityshow) bij ons zo ontzettend zuig? Zag dit in m’n RSS feeds verschijnen, een Filipijnse die meedoet aan Idols #7 in Amerika. Tijdens de audities opent ze met Natural woman van Aretha Franklin. Scroll door naar 0:50 voor haar nummer…

Met zo’n stem regeer je dus sowieso over al het andere plebs wat meedoet in Nederland…

3 Comments
 1. Rik 18 February 2008

  ik kan nou niet zeggen dat ik het heel heel erg bijzonder vind wat ze doet. Zaterdag heb ik verplicht eventjes Idols in Nederland gezien en die negerin met die grote voorgevel geeft ook wel even een showtje weg hoor… misschien iets minder qua vocalen, maar een performance…

  Uit de categorie vocalen moet ik even iets anders uit de Idols-contreien aanhalen. Hier blijkt wat mij betreft talent uit:

  Reply
 2. Guy 18 February 2008

  @Rik: Het gaat me ook niet zozeer om de bijzonderheid of de show-value, meer om het feit dat dit maar een random auditie is bij Idols waar de jury ook nog eens over twijfelt… terwijl ik me niet kan herinneren dat ik een auditie heb gezien van een uiteindelijke kandidaat in NL waarvan ik even onder de indruk was.

  Reply
 3. Aisha 18 February 2008

  Mwoah, ik denk dat in NL = stuk minder inwoners = stuk minder aantal personen met talent (als we hetzelfde percentage van totaal zouden aannemen) = minder kieskeurig wezen bij talentenjachten, anders heb je een erg beperkt groepje mensen die weer doorgaan. En dat is saai, dus dan maar wat meer zuigend talent door laten gaan, voor de variatie. En die jury moet toch iets af te zeiken hebben. Idols hier in NL is wat dat betreft toch ook veel meer amusement qua leedvermaak dan daadwerkelijk talent zoeken. Ze gooien er zo vaak mensen uit die wel iets hebben, terwijl anderen geen toon vast kunnen houden en toch in de live show terecht komen.

  Enne, alle mensen die ik ken die wel evt talentvol genoeg zijn om zoiets te doen, zijn te slim om pispaaltje van het gehele NLe publiek te worden. ;P

  Reply

What do you think?