24 February 2008

Marina Militare fotoshoot

By In Uncategorized

Op verzoek van Patrick heb ik wat extra foto’s gemaakt van de Marina Militare. Je kunt direct door naar de Flickr set of hieronder de slideshow bekijken.

2 Comments
 1. Thomas 24 February 2008

  Mooi gedaan! heb je ook een fototje van de setup?

  Reply
 2. Guy 24 February 2008

  Net even gemaakt:

  Wederom de $0.02 Macro Studio (1 gevouwen A4tje op een plat A4tje), en dan de 430EX op de Cactus radio trigger op het Manfrotto statief gebruiken voor belichting. Sluiter op 1/200, flits op 1/16 en dan met de aperture spelen om het licht goed te krijgen. Vervolgens in Photoshop wat met de levels spelen om de achtergrond zoveel mogelijk weg te knallen zonder teveel details in het horloge te verliezen.

  Reply

What do you think?