4 February 2008

Trots op Nederland logo

By In Uncategorized

Ik ben trouw VVD stemmer. En ik vond Verdonk helemaal zo slecht nog niet. Maar puur vanuit m’n vakgebied erger ik me nu al kapot aan Trots op Nederland. Hun nieuwe logo is namelijk bekend:

trotsopnl.jpg

Even afgezien van hoe lelijk het is (wie heeft dat stuk WordArt in het midden bedacht?!) ben ik ook niet te spreken over de achterliggende gedachte. Zoals Verdonk het zelf zegt:

Wanneer zijn we trots op Nederland? Als we met z’n allen naar het Nederlands elftal kijken. Daarom is dit mijn logo, het symboliseert samenwerking en teamspirit.

Nee, het symboliseert populisme en een weinig verdekte poging om het onopgeleide voetbalvolk van Nederland achter een splinterpartij te krijgen. (via)

1 Comment
  1. Sjors 4 February 2008

    Buiten het feit dat het naar voetbal verwijst, vind ik het wel aardig gestyled. Toch echt jammer dat ze daar ter verkrachting nog zo’n vervelende wordart unit op geplemd hebben… Maarja, zo gaat dat, de klant heeft iets in het hoofd, wil persé een warped tekst, en krijg dat er dan maar uit (De klant is dus Verdonk… stel je voor :-S).

    Reply

What do you think?