9 March 2008

Powerpoint Karaoke

By In Uncategorized

Of het beste, of het slechtste idee ooit: Powerpoint Karaoke.

Het idee is heel simpel, men neme een powerpoint presentatie die de kandidaat nog nooit gezien heeft. Van het ‘net, van een collega, van Teletop – gewoon een willekeurige presentatie. En dan moet de kandidaat proberen de sheets aan elkaar te praten, over een onderwerp waar hij niks van af weet, ter vermaak van het publiek.

Ik kan me zo goed voorstellen dat dit te grappig voor woorden is. Dat de leukste, meest onverwachte, willekeurig rare uitstappen gemaakt worden om toch een verhaal te kunnen houden. Maar ik kan me net zo goed voorstellen dat het helemaal niet leuk is. Dat je in het publiek zit te staren naar een nerd zonder sociale vaardigheden, die zichzelf op het podium voor lul zet. Net als echt karaoke eigenlijk. (via)

4 Comments
 1. Sjors 9 March 2008

  Maar als je het laat doen door professionele toneelsporters zou het nog best wel eens hilarisch kunnen worden… misschien een nieuw spel voor de Lama’s?

  Reply
 2. Guy 9 March 2008

  We kunnen het ook een keer in de kroeg doen, als COT activiteit ofzo 🙂

  Reply
 3. Joram 9 March 2008

  Oh dat heb ik wel eens op college gehad. Sheets van een andere docent 😉

  Reply
 4. Aisha 11 March 2008

  Duuuude. Dat idee ga ik stelen voor Paneel! 😀

  Reply

What do you think?