14 March 2008

Round-up week 11, 2008

By In Tekst

Ik heb al eeuwen geen round-up meer gedaan, toch jammer. Een poging om er weer wat leven in te blazen: een kleine greep gave shit die ik afgelopen week ontdekt heb:

paristic.jpg
Paristic maakt vinylstickers die je in je kamer kunt plakken als een extra versiering boven je behang. Geen nieuw idee, maar wel heel veel gave stickers gebaseerd op het gevoel van Parijs. Ik zie al een aardig aantal die ik wil hebben…

willow.jpg
De Willow Cool Jazz is een combinatie van ijsklontje en roerstaafje in de vorm van een gitaar. Niet heel nuttig, toch gaaf.

brickarms.jpg
LEGO heeft een interessante filosofie over het maken van plastic wapens: goed versus slecht is een belangrijk onderdeel van de opvoeding. Maar een kind te vroeg al aan echte wapens laten wennen is ook niet de bedoeling. Daarom zijn er bij LEGO alleen wapens uit andere tijdperken, zoals zwaarden en laserpistolen, beschikbaar – geen machinegeweren en bazooka’s. BrickArms vindt dat onzin en maakt juist alle accessoires die je nodig hebt om de golfoorlog of de invasie van Normandië na te spelen.

steamlego.jpg
En om dan toch bij LEGO te blijven, de perfecte combinatie van mijn fascinatie met steampunk en mijn kinderlijke verslaving aan LEGO: de Dardenbahst. Vet! (via)

TableTurns_Steel_250x0.jpg
Om dan toch te eindigen met… een horloge! De Flüd Tableturns, een horloge in de vorm van de klassieke Technics 1200 draaitafel. Fout, maar toch zou ik ‘m dragen. Zijn kleinere broertje, de 33 1/3, is wat eleganter met enkel de vorm van de platter. (via)

Beetje karige round-up deze week. Volgende week doe ik weer m’n best.

2 Comments
  1. Maarten Mulder 17 March 2008

    Leuke dingen, zeker die Lego bouwsels. De platenspeler op het horloge is alleen wel een Technics SL-1200 ipv Technisch 1200.

    Reply
  2. Guy 22 March 2008

    @Maarten: Oeps, je hebt helemaal gelijk! De spellingschecker heeft die waarschijnlijk ‘gefixt’…

    Reply

What do you think?