15 June 2008

Crosswalk Countdown

By In Uncategorized

Ik vind die improv acties zoals de Frozen Grand Central altijd wel amusant om te zien. Deze is een stuk simpeler, maar draait om een van de beste onzinnige redenen om ergens een feestje te houden: in Los Angeles hebben ze stoplichten die oud & nieuw style van 10 tot 0 aftellen…

3 Comments
 1. Joram 15 June 2008

  Dit moest ook maar eens een Amsterdams vervolg krijgen. Daar tellen ze zelfs vanaf in de 30 😉

  Reply
 2. Sjors 15 June 2008

  Fantastisch! moet zeker meer gebeuren!

  Reply
 3. Guy 15 June 2008

  @Joram: Echt? Waar dan? Die heb ik nog niet bewust gezien.

  @Sjors: Die site van Improv Everywhere heeft nog een hele hoop andere acties van ze online staan. En anders zijn filmpjes van Zombie Walks (waarin honderden mensen zichzelf verkleden als zombie en dan door parken, winkelcentra etc gaan lopen) ook vermakelijk.

  Reply

What do you think?