29 June 2008

RocknRolla

By In Uncategorized

Net de trailer gevonden van RocknRolla, de nieuwe film van Guy Ritchie. Ritchie maakte twee extreem geweldige films die perfect bij de jaren ’90 passen – Lock Stock en Snatch zijn in één adem te noemen met films als Trainspotting en Pulp Fiction. Daarnaast heeft ie het vetste BMW promofilmpje ooit geregisseerd. Maar sindsdien heeft ie eigenlijk niet echt meer iets bereikt. Hij trouwde met Madonna en al zijn films daarna waren grote flops. Maar nu lijkt het erop dat ie weer naar z’n roots terug is gegaan: een vette film over grappige Britse criminelen die slechte dingen doen. Met in de cast onder andere Gerard Butler (Leonidas in 300), Thandie Newton (dat lekkere ding in Mission Impossible 2) en Jeremy Piven (Ari uit Entourage). Heb er zin in!


(YouTube)

2 Comments
 1. JJ 29 June 2008

  Gaaf! Als het goed is komt hij 31 oktober dit jaar uit, ben benieuwd!
  http://www.imdb.com/title/tt1032755/

  Snatch en Lock Stock waren geniale films, dit ziet er ook weer goed uit!

  Reply
 2. Evan 29 June 2008

  Heb nav. deze blogpost alle BMW-filmpjes even gekeken: fan-tas-tisch!

  Reply

What do you think?