13 August 2008

Moo minibusinesscards

By In Tekst

Met het aanstaande afstuderen is het toch handig om visitekaartjes te hebben. Maar ik wou niet van die standaard kaartjes hebben, ze moesten wel wat afwijkend zijn. Met het kaartje van Guy Kawasaki en Merlin Mann in het achterhoofd besloot ik de tekst functie van Moo te gebruiken voor een simpel en effectief minicard visitekaartje:

Het houdertje van Moo is niet heel mooi (zeker vergeleken met die yuppige American Psycho speeltjes die je kunt kopen) maar wel heel praktisch. Ik kreeg bij m’n bestelling ook nog twee kortingcodes om uit te delen, als je daar belang bij hebt moet je maar een reactie plaatsen!

7 Comments
 1. robert_k 13 August 2008

  sta op het punt om een nieuwe bestelling bij moo te doen. en korting is altijd welkom 🙂

  Reply
 2. Manon 13 August 2008

  Nice en flashy hoor!

  Reply
 3. Guy 13 August 2008

  @robert_k: Ow, ik geloof dat ze niet werken als je al eerder besteld hebt… er staat in ieder geval op dat je korting krijgt op ‘your first ever order’. Anders kon ik ze natuurlijk ook zelf gebruiken 😉

  Reply
 4. robert_k 14 August 2008

  zit wat in. mijn eerste setje cards kreeg ik cadeau toen ik een flickr pro-account nam. grote kans dat dit als eerste bestelling telt.

  Reply
 5. Aisha 15 August 2008

  Tenzij je denkt dat ‘t rondstrooien van business cards op dit moment mij aan een specialisatie opleiding over twee jaar gaat helpen… skip toch maar, denk ik. 😉 Moet zeggen, ze zien er wel heel lief uit! En dat terwijl je vorig jaar nog tegen me zei dat moo cards niet geschikt zijn als business cards wegens ‘t afwijkende formaat. Pfft. 😉

  Heb je nou twee verschillende versies, eentje met ‘clean’ font en de ander met wat meer distortion, of zie ik dat verkeerd? Zat daar een gedachte achter?

  Reply
 6. Guy 17 August 2008

  De gedachte was dat dat de leukste fonts uit hun collectie waren en ik niet kon kiezen 🙂

  Reply
 7. Henk Doornbos 6 September 2008

  Heb je nog kortingcodes over?

  Reply

What do you think?