7 August 2008

Spyker test vehicle

By In Tekst

Toch verrassend: heb je net als luie donder met je huisgenoot besloten om chinees te halen voor het avondeten, ga je naar buiten… Loop je zo voor de deur tegen een Spyker aan. Dat verwacht je ook niet. Blijkbaar hadden de buren gaaf bezoek 🙂

Fotootjes:

Op de stickers aan de voor- en zijkant staat dat het een testauto is. Het was ook zeker geen showmodel; de auto zag er flink gebruikt uit. Het plaatwerk aan de achterkant leek ook tijdelijk, met klinknagels vastgezet in plaats van mooi afgewerkt. En zelfs dan is het nog steeds een verdomd mooi wagentje.

Update: Een reactie op Flickr vertelde me dat dit een ‘mule’ van de C8 is, een testwagen waar ze plaatwerk en afstelling op uitproberen.

1 Comment
  1. Aisha 7 August 2008

    …Shiiiiiny. 😀

    Reply

What do you think?