23 September 2008

DJTomHarisson.nl

By In Tekst

Na een kleine onenigheid met het hostingsbedrijf waar Tom eerst gehost werd (waar ik eerlijk moet toegeven dat wij ook enige schuld hebben, maar desondanks is het een stel paupers eerste klas) zijn we zo’n anderhalve maand later overgestapt op een nieuw domein en een nieuwe host. Tom’s site staat tegenwoordig op http://djtomharisson.nl. Sites bouwen is niet echt iets waar ik al heel veel ervaring mee heb, dus de backups waar ik mee moest werken waren… gebrekkig. Mocht je nog iets zien op de site waarvan je denkt “Dat hoort vast niet!”, laat dan even een reactie achter – dan kan ik het zo snel mogelijk fixen. Bedankt!

1 Comment
  1. Thomas 29 September 2008

    Ik zou de link onder ‘mijn vrienden’ dan ook gelijk even aanpassen :).

    waarom kon je trouwens niet je ‘hostingcontract’ uitzitten bij deze toko maar wel gewoon je .nl adres meenemen. Die is immers van jou toch, of heb je voor een andere constructie gekozen?

    Reply

What do you think?