6 October 2008

Modeshow Marlon Borgschot

By In Tekst

Tom mag dit weekend tijdens het Exclusief Lifestyle Event muziek voor de modeshows van couturier Marlon Borgschot draaien. Een uitstekend moment om wat extra foto’s voor Tom’s site te schieten, dacht ik. Hij achter de decks terwijl er mooie modellen om hem heen staan, wat wil je nog meer?

Dan komt onervarenheid echter weer om de hoek kijken; de 50mm 1.8 lens die ik koos bleek niet geschikt om Tom goed op de foto te zetten, hij bleef een donkere vlek ergens achter de catwalk. Dus schoot ik maar foto’s van de modellen om over de teleurstelling heen te komen. Modefotograaf is duidelijk niet mijn roeping, maar voor een amateur met de verkeerde lens vind ik er nog best wat fraais tussen zitten 😉 check de foto’s in deze set, als grote slideshow of hieronder:

Update: De foto’s van 5 oktober heb ik nu ook aan deze set toegevoegd. Nog steeds geen goeie foto’s van Tom, maar wel meer leuke foto’s van de modellen!

What do you think?