16 October 2008

Test: Tumble cell

By In Tekst

Test om te zien hoe een post vanaf m’n telefoon eruit ziet!

3 Comments
 1. Sjors 21 October 2008

  Ik wil toch even op de site reageren. Sorry, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik de nieuwe stijl een achteruitgang vind.

  Al die korte berichtjes, vnl. bestaand uit video’s en afbeeldingen maken het heel onoverzichtelijk, ik kan niet meer comfortabel nieuwe content scannen, en al die twittercompilaties zijn (voor mij in elk geval) niet echt interessant. Jouw mening in jouw schrijfstijl in een tekst van degelijke lengte was goede content, maar daarvoor moet ik nu vanalles voorbij scrollen. Ik check je site dagelijks, maar als deze lijn zich voortzet zal die frequentie alleen maar dalen… Doe mij liever af en toe een goed stuk, dan iedere dag 5 quotes, twittertweettwatterdingussen of spam-like bookmarks.

  Tot zover mij kritische blik. Doe er je voordeel mee 😉 Ennuh, wanneer is nou die housewarming in A’dam?

  Reply
 2. Sjors 21 October 2008

  Ik begrijp dat dat het idee is van een zgn. tumblelog, en dat lange teksten schrijven louter om je bezoekers te pleasen soms te veel gevraagd is, but still 🙂

  Reply
 3. Guy 29 October 2008

  Moet ook eerlijk bekennen dat, na de euforie van de eerste paar dagen (ik poste weer!) de lol er weer vanaf begint te gaan. Ik blijf nog even zoeken naar een acceptabele tussenvorm, of weer iets heel anders mss.

  Reply

What do you think?