1 January 2009

En voor 2009…

By In Tekst

Na een relatief rustig oud en nieuw in Amsterdam (heb de vorige post geen eer aan gedaan) is het nu 2009. Ik ben niet zo tevreden over 2008, dus heb aardig wat motivatie om er dit jaar wel wat van te maken. Mijn to-do list zal nog wel groeien maar begint in ieder geval met:

  • Afstuderen
    Eindelijk een keer, alsjeblieft, afstuderen. Heb nu wel maximaal genoten van student zijn.
  • Verhuizen
    M’n tijdelijke stint in Paul’s kamer was relaxt, maar het vinden van vervanging in Amsterdam was nogal lastig. Ik crash nu bij m’n ouders – maar dat is ook niet echt de situatie waar ik op zit te wachten. Hopelijk wordt het uiteindelijk een huisje samen met m’n jaarclubgenoten, ‘t zou relaxt zijn om weer met vrienden te wonen. En dan in Amsterdam een sociaal leven gaan opbouwen, in Enschede had ik het simpel maar hier is het gewoon weer van 0 beginnen.
  • Afvallen en sporten
    Het is weer eens zover ja, maar dit keer is het menens. Met pijn en moeite ben ik van 75 naar 58 kilo gegaan in 2006 en 2007. In 2008 heb ik daar onnodig weer 68 kilo van gemaakt. Ben daar niet blij mee. Deze keer probeer ik het met Evolutionary Fitness. Alvast mijn excuses aan iedereen die zal lijden onder de hieruit resulterende koolhydraat-arme gerechten 😉

En net als vorig jaar jat ik gewoon de oud&nieuw wens van Neil Gaiman, nog steeds één van de beste schrijvers ter wereld:

…I hope you will have a wonderful year, that you’ll dream dangerously and outrageously, that you’ll make something that didn’t exist before you made it, that you will be loved and that you will be liked, and that you will have people to love and to like in return. And, most importantly (because I think there should be more kindness and more wisdom in the world right now), that you will, when you need to be, be wise, and that you will always be kind.
Neil Gaiman

What do you think?