10 February 2009

Chanel J12

By In Foto

Ik bedacht me een tijdje geleden, na het zien van een Kanye West foto op The Sartorialist, dat een volledig wit horloge voor in de zomer best vet is. Beetje rondlopen in een halve golf outfit, witte broek en schoentjes, wit horloge erbij. Kanye doet het met digitale Nooka’s, die ik echt afzichtelijk vind, dus ben even gaan scouten of er iets bestaat dat wel vet is.

Ja hoor:

Chanel J12

De keramische Chanel J12. Ziet er nu een beetje vrouwelijk uit, maar dat is simpel opgelost door de band te vervangen met een NATO strap. Dan wordt het duikhorloge uiterlijk weer wat z’n militaire roots opgeduwd en krijgt het een iets mannelijker karakter. Het horloge is volledig van keramiek gemaakt en daardoor praktisch onkrasbaar – wat ook nodig is, want in het reflecterende keramiek zie je ook elk oneffenheidje meteen terug. Geil speeltje dus.

Nu is high grade keramiek niet het goedkoopste en komt zo’n J12 natuurlijk ook weer met een prijs:
Recommended retail price: €3200,-

Nee… Waarschijnlijk nog niet deze zomer om m’n arm…

What do you think?