9 April 2009

ThomasVanArdenne.com

By In Tekst

Thomas en ik hebben allebei ooit een splitsing gemaakt tussen onze blogs en een ‘professionele’ of ‘portfolio’ site. Eén probleem: als communicatiestudent bouw je helemaal geen echte portfolio op. Je bent geen grafische vormgeving student of IO’r die tijdens z’n opleiding tientalle gave projecten in elkaar klust. En het is nog eens haast overbodig: als je wilt zien wat ik schrijf kun je m’n blog lezen, als je wilt zien hoe ik fotografeer is er Flickr. Dus GuySie.nl werd enkele maanden geleden om zeep geholpen en vervangen door een simpele (nog te verbeteren) wordcloud die je naar al mijn andere sites doorstuurt.

Thomas heeft nu ook zijn ThomasVanArdenne.com volledig omgegooid en er een personal branding site van gemaakt, draaiend op een aangepaste versie van Ipseity. Ziet er goed uit!

1 Comment
  1. Thomas 10 April 2009

    Nog bedankt voor het tippen van Ipseity Guy!

    Reply

What do you think?