25 April 2009

Weer een nieuwe avatar poging

By In Tekst

Ik haat het om mezelf op foto’s te zien. Ik heb geen modelhoofd, of in ieder geen charmante pose die ik automatisch kan aannemen. Er zijn volledige albums te vullen met foto’s waar ik er echt afgrijselijk op sta. Net als menig fotograaf ben ik begonnen met foto’s nemen om te vermijden dat ik zelf op die dingen voorkom. Dat ik het ook leuk vond bleek later pas.

Maar soms is het nodig. M’n avatar is nu alweer bijna een jaar niet veranderd en ik was eigenlijk niet zo tevreden over de vorige. Niet alleen kreeg ik continu kritiek van iedereen dat ze hem niet bij me vonden passen, er waren ook aardig wat dingen gewoon slecht afgewerkt (veel te hard blur op m’n huid gebruikt, waarom zit er een deurportaal in de compositie, etc). Dus gisteren maar weer een nieuwe poging gedaan. Conclusie: ik kan niet lachen voor foto’s. Het ziet er of intens nep uit, of m’n wangen steken ontzettend uit. Word ik allebei niet blij van. De wereld zal het daarom waarschijnlijk weer met mijn standaard neutrale gezicht moeten doen…

Guy

En ter vergelijking, mijn vorige:

Guy Oude Avatar

En diegene die ik daarvoor gebruikte:

Guy met Bier

6 Comments
 1. Thomas 25 April 2009

  Hmm. laten wij gewoon een keer een photoshoot doen, het is sowieso zuur om jezelf op de foto te zetten.

  Reply
  • Guy 25 April 2009

   Haha, mag ik daaruit aannemen dat je deze weer niks vindt? 😉

 2. Aisha 25 April 2009

  Ik vind Thomas z’n idee wel een goeie. Daar laat ik ‘t ff bij. 😉

  Reply
  • Guy 26 April 2009

   Je mag ook gewoon zeggen dat je het lelijk vindt 😛

 3. Alexander 26 April 2009

  Je bent een heerlijk ventje hoor 🙂 je kan ook fotobehang van die foto laten maken, is wel lekker narcistisch.

  Reply
  • Guy 27 April 2009

   Dat ben ik sowieso 😀

What do you think?