3 May 2009

Lady Gaga – Pokerface (Acoustic)

By In Audio, Video

Ik luister uit gewoonte in de auto nog regelmatig naar top 40 zenders als 538 en Slam – toen ik in de musicie zat bij AEGEE moest je toch een beetje bijblijven met huidige muziek – hoewel de irritatie meestal na een uur of twee redelijk hoog opgelopen is. Even afgezien van de kut DJ’s die weinig boeiends vertellen, hebben ze ook de slechte gewoonte dezelfde nummers eindeloos uit te blijven zenden. En leuk als iets kan zijn, als je een nummer 6x hoort in de rit tussen Purmerend en Enschede is de lol er snel van af. Zo kan ik de normale versie van Lady Gaga met Pokerface ook echt niet meer aanhoren. Maar deze akoestische versie die ze speelt bij Mooi! Weer de Leeuw is compleet anders en maakt een fraaie ballad van het nummer! Zal alleen wat minder goed aanslaan als ik ‘m aanzet in de kroeg 😉 (via)

What do you think?