19 October 2009

Arrrbeider

By In Tekst

Ik had het vorige week al op twitter verklapt, maar het is eindelijk zo ver… ik heb een baan!

En nee, ik ben nog niet afgestudeerd 😉

Vanaf vandaag werk ik als Junior Online Strateeg bij reclamebureau Etcetera in Amsterdam, bekend van de bol.com campagnes, drie dagen in de week. In de overige twee dagen en het weekend moet ik m’n afstudeeronderzoek afmaken. ‘t Was vanochtend nog best zwaar om om 6 uur ‘s ochtends m’n bed uit te stappen en richting Amsterdam Zuid te gaan (kwam ook omdat ik pas na 4 uur in slaap was gevallen) maar dat went vanzelf wel. En anders drink ik gewoon wat extra koffie 😀

Kan eigenlijk niet in woorden zetten hoe vet ik dit echt vindt. Ik ben ooit communicatiewetenschappen gaan studeren omdat ik de reclame in wou, dat dat ook lukt en dan ook nog eens op social media gebied had ik echt niet verwacht in deze tijden! Lekker aan de slag dus!

7 Comments
 1. Ricodb 19 October 2009

  Gefeliciteerd Guy!! Stiekem ben ik wel een beetje jaloers, want ja…het is inderdaad heel vet. Succes! Hou ons op de hoogte van je werkzaamheden!

  Reply
  • Guy 19 October 2009

   Thanks Rico, zal ik doen!

 2. Aisha 20 October 2009

  Yay! 😀

  Reply
 3. Maaike 20 October 2009

  Mooi dat je eerste dag goed was Guy! Ik ben benieuwd hoe snel je in het arbeidersritme zit 😉 Bij mij duurde het ongeveer een maand 😛

  Reply
 4. Sanne H 20 October 2009

  Go go Guy! Zie je snel! XX

  Reply
 5. JJ 21 October 2009

  Dude, netjes! Wat ga je precies doen bij Etcetera?

  En betekent dit dat je horlogecollectie nu weer explodeert met nieuwe aanwinsten? 😉

  Reply
 6. jeroen 23 October 2009

  He Guy, helemaal goed.
  veel succes
  groeten
  Hester en Jeroen

  Reply

What do you think?