10 January 2011

Goede voornemen 2011

By In Tekst

Er stond al voor de jaarwisseling een blogpost draft in het systeem over mijn goede voornemens voor dit jaar. Het was zelfs één van de grootste posts die ik ooit geschreven heb.

En ik heb ‘m net gedelete.

Een paar duizend woorden verder kwam ik namelijk tot de conclusie dat ik de post niet meer aan het schrijven was om jullie leuk te vertellen wat de plannen waren, maar om alvast iets te hebben om de bulk van de verwachte kritiek af te wenden. Het was een gruwelijk slechte post geworden, gevuld met weasel words en vooraf geplaatste excuses. En daar wordt niemand blijer van.

Daarom hier mijn vervangende, alles omvattende goede voornemen voor 2011:

[pullquote author=”Kevin Smith”]The secret to a successful life is hardly a secret; it requires you to be self-centered as all fuck, is all. So long as it’s not at the expense of others, make yourself the center of your universe. You only get to do this ONCE, so try to take as much stress out of the process as you can.[/pullquote]

Fuck de wereld en wat anderen van me verwachten. Ik ga dit jaar een egoistische zak zijn die dingen doet waar ik gelukkig van word.

What do you think?