14 November 2011

Afstudeerscriptie is af!

By In Tekst

Het duurt even, maar dan heb je ook wat… Na een weekend lang layouten en InDesign vervloeken heb ik nu de definitieve versie van m’n afstudeerscriptie opgeslagen, naar PDF laten omzetten en richting mijn begeleiders gestuurd.

Het is dus af! Ik kan er geen woord meer aan veranderen, geen paragraaf meer verplaatsen, geen grafiekje nog één pixel opzij schuiven… Dit is het. Klaar. Done. Finito.

Je zou denken dat er dan een lading van je schouders valt, maar integendeel dus. Heb ik toch iets gemist? Niet goed m’n cijfers gedubbelcheckt? Wordt ik straks opgebeld door m’n begeleiders dat er niks klopt van m’n aanpassingen sinds het groenlicht gesprek? Of misschien wel het ergste – zouden ze ontevreden zijn over de layout, die me het hele weekend nonstop werken gekost heeft? Krijg ik een mailtje dat dit allemaal erg schattig is, maar ze toch graag een standaard APA-opgemaakte versie willen ontvangen? Moet ik alsnog een lelijk doublespaced 12 punts Times New Roman gedrocht gaan fabriceren…

Ohwell. Ik pak er maar een biertje bij en kom even tot rust. Morgen mag ik namelijk weer precies hetzelfde gaan doen, maar dan in Powerpoint voor de presentatie op m’n colloquium vrijdag…

Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn afstuderen of wil je gewoon zien wat ik er van gemaakt heb dit weekend, mijn scriptie is hier te bekijken:
In the Eye of the Beholder

Update: Vanaf nu te downloaden vanaf de UT scriptie site.

What do you think?