23 April 2012

Appartementje Rik & Tyrza

By In Foto

Rik en Tyrza wonen nu nog in Wijk bij Duurstede, maar willen graag verhuizen naar Utrecht om dichter bij al hun vriendjes te zitten (jeuj!). Maar dan moeten ze eerst hun huidige appartement verkopen. De gemiddelde makelaar maakt verschrikkelijke foto’s, wat ook niet helpt bij een spoedige verkoop, dus ze hadden gevraagd of ik wat foto’s voor ze kon schieten. Nu heb ik daar eigenlijk helemaal niet de goede apparatuur voor, want voor dit soort werk wil je een stuk meer groothoek hebben dan een kitlens heeft (m’n normale 17-85 IS lens is – wat een timing – net kapot gegaan aan de beruchte ERR01), maar ik ben nog best een aardig end gekomen! Bekijk de slideshow hierboven of de set op Flickr.

Update: Het appartement staat nu te koop op Funda!

What do you think?