Dag 5.

Week 2 Monday: 20 min: walk 1 min, jog 2 min

Dat ging niet helemaal goed… 1 minuut lopen op 2 minuut rennen ging beter dan verwacht, zeker een verbetering gezien vorige week, maar na 12 minuten was ik er helemaal doorheen. Nog een paar pogingen om te rennen gedaan maar uiteindelijk terug naar huis gelopen. Nu 2,36km in 21:55, ik blijf redelijk consistent in wat ik haal.

Vandaag ook voor het eerst even wat gestretched na het rennen. Toch fijn als je huisgenoten hebt die je erop wijzen dat dat een goed idee is, voel me nu een stuk beter dan vorige week na het rennen.

Ik heb de Nike+ plugin nu aangepast zodat ie m’n laatste 5 runs laat zien en er grafiekjes van maakt, het zit links in de sidebar van m’n site. Leuk speelgoed, je kunt er erg duidelijk in zien hoe ik gelopen heb.


Ai, dat ziet er niet goed uit. M’n average is stijgend. Ik ga deze week weer op een basic restrictief dieet en proberen m’n average naar de 60,0kg te krijgen.

3 Comments on “Nikerunning week 2, maandag

What do you think?