Horloge speelgoed

Vandaag kwamen er twee pakketjes binnen: mijn Christopher Ward Kingfisher T3 en mijn bestelling bandjes. Ik had drie bandjes gekocht voor mijn Planet Ocean look-a-like: een opvallende band, een sportieve band en een serieuze band.

Natuurlijk even mee lopen spelen, op dit moment gaat mijn voorkeur uit naar het opvallende haaienleer:

planetocean2.jpg

En de Christopher Ward T3 ziet er zo uit:
t32.jpg

Morgen moet ik het bandje van de T3 even laten inkorten, dan heb ik in totaal zes draagbare horloges om uit te kiezen. Misschien is het ook een beetje een luxe-probleem…

4 thoughts on “Horloge speelgoed”

  1. Ziet er goed uit! Ik zit er aan te denken om er ook nog een paar bandjes bij te bestellen, van struisvogelleer en pijlstaartrog (beetje prijzig, maar oersterk).. Daarnaast nog veel teveel (prijzige) klokjes op mijn verlanglijstje (Zeno Magellano, Zeno Retro Basic Automatic, IWC Portuguese Chrono Automatic, Omega Speedmaster)…:(

  2. Ja, mijn wishlist aan horloges wordt ook alleen maar groter hoe meer ik online bekijk… zelfs het [i]’betaalbare'[/i] (< 500 euro) segment wordt heel duur als je er een stuk of 6 wilt, laat staan als je dan naar bv IWC of Panerai gaat kijken... Qua bandjes heb ik nog 1 laatste overweging, een [url=http://img.photobucket.com/albums/v208/Adsum/Alpha/21102007052.jpg]rood leren croco bandje[/url] voor de Alpha Daytona. Dat vind ik er heel vet uit zien. Maar ik vind metaal juist weer klassieker bij het model horen.

  3. Overigens, Alpha heeft ook een Speedmaster model:
    [url]http://www.alpha-watch.com/details.php?myid=239[/url]

    Alleen die blijkt weer (nutteloze) calendar functies te hebben ipv een chronograph.

Zeg het maar