Sinds dit weekend draait Style over Substance op WordPress 2.5.1 en K2 RC6, beiden de nieuwste stabiele versies. Ook heb ik de achtergrond, die ik bij nader inzien toch wel flink te emo vond, vervangen met een simpele placeholder. Ik heb namelijk wel een grote redesign in m’n hoofd zitten, maar ik heb eigenlijk nog niet de skills om die uit te voeren…

Daarnaast een hoop klein onderhoud uitgevoerd. Weinig wat je kunt zien, behalve de verandering dat naast Gravatars nu ook Identicons werken. Gravatars zijn de icoontjes die je naast je reacties op mijn berichten ziet. Een Gravatar kun je zelf uploaden, maar Identicons worden nu automatisch gegenereerd aan de hand van je email adres. Als je email adres hetzelfde blijft hou je daardoor ook hetzelfde Identicon op de site (en alle andere sites die Identicons gebruiken).

6 Comments on “Upgrade en kleine redesign

What do you think?