AEGEE-Enschede FACT forum introfilmpje

Tijdens de intro van de Universiteit Twente is één van de traditionele onderdelen het FACT forum, waarbij de vier studentenverenigingen met elkaar in debat gaan. Sinds een aantal jaar wordt elke vereniging geïntroduceerd door een filmpje. Ik werd vorig weekend gevraagd om dit filmpje nog snel in elkaar te zetten; tussen de afstudeerborrels en kamerzoekers door werd er hier dus druk gepremiered (klinkt toch minder goed dan gefotosjopt).

Die filmpjes waren altijd ellenlange montages van slecht opgenomen pratende hoofden, wat mij nooit zo’n goed idee leek. Het debat zelf gaat om rationele argumenten en verder geblaat over je vereniging; het filmpje moet dan toch juist een andere kant van het publiek aanspreken? Of mijn minder tactische opmerking “Ze moeten zich al anderhalf uur te pleuris vervelen in die zaal, gun ze dan twee minuten lol…”

Daarom ziet mijn poging voor dit jaar er zo uit:

Hopelijk slaat het vanavond een beetje aan bij de ‘sjaars!

6 thoughts on “AEGEE-Enschede FACT forum introfilmpje”

  1. Ik was erbij en jouw filmpje was inderdaad een verademing bij het slecht verstaanbare geblaat van de rest. ;) AEGEE kreeg absoluut het hardste applaus van de sjaars. :)
    Grz, Nelleke.

  2. Hehe, ik zag ook nogal wat van mijn foto’s voorbij komen. Leuk filmpje Guy, inderdaad beter dan de blaatverhalen van afgelopen jaren!

Zeg het maar