Moo minibusinesscards

Met het aanstaande afstuderen is het toch handig om visitekaartjes te hebben. Maar ik wou niet van die standaard kaartjes hebben, ze moesten wel wat afwijkend zijn. Met het kaartje van Guy Kawasaki en Merlin Mann in het achterhoofd besloot ik de tekst functie van Moo te gebruiken voor een simpel en effectief minicard visitekaartje:

Het houdertje van Moo is niet heel mooi (zeker vergeleken met die yuppige American Psycho speeltjes die je kunt kopen) maar wel heel praktisch. Ik kreeg bij m’n bestelling ook nog twee kortingcodes om uit te delen, als je daar belang bij hebt moet je maar een reactie plaatsen!

7 thoughts on “Moo minibusinesscards”

  1. @robert_k: Ow, ik geloof dat ze niet werken als je al eerder besteld hebt… er staat in ieder geval op dat je korting krijgt op ‘your first ever order’. Anders kon ik ze natuurlijk ook zelf gebruiken ;)

  2. Tenzij je denkt dat ‘t rondstrooien van business cards op dit moment mij aan een specialisatie opleiding over twee jaar gaat helpen… skip toch maar, denk ik. ;) Moet zeggen, ze zien er wel heel lief uit! En dat terwijl je vorig jaar nog tegen me zei dat moo cards niet geschikt zijn als business cards wegens ‘t afwijkende formaat. Pfft. ;)
    Heb je nou twee verschillende versies, eentje met ‘clean’ font en de ander met wat meer distortion, of zie ik dat verkeerd? Zat daar een gedachte achter?

Zeg het maar