13 August 2008

Uurwerk manchetknopen

By In Tekst

Ik zit al een tijdje te azen op een paar mooie manchetknopen met een horloge uurwerk erop. Bij de Bijenkorf hadden ze een zilveren setje voor 500 euro liggen, bij een juwelier in Utrecht zag ik een gouden paar voor 1200 euro. Niet helemaal mijn budget. Nu heb ik een toko gevonden die oude uurwerken tot manchetknopen vermaakt voor een veel acceptabelere prijs!

Hopelijk dropt volgende week dit setje door de brievenbus:

Mocht je zoiets ook leuk vinden, tot de 17de berekenen ze geen verzendkosten (normaal $14,95)!

8 Comments
 1. […] bestelde manchetknopen zijn binnen! Ze zien er erg mooi uit en staan goed bij een jasje (gisteren even uitgeprobeerd […]

  Reply
 2. Manchetknopen fan 3 March 2010

  Deze ga ik meteen bestellen. Erg vette knopen voor een goede prijs. Bevallen ze?

  Reply
 3. Quirina 19 September 2012

  Mag ik vragen waar je ze hebt besteld en wat ze kosten? Ikheb ze nl ook gezien bij een winkel in Bussum en op hun website: http://www.bijuwels.com/detail/492828/Uurwerkjes_.htm Vind het een mooi cadeau voor mijn man namelijk

  Reply
  • Guy 21 September 2012

   Ik heb ze online gekocht bij een shop die nu niet meer bestaat, maar heb een vergelijkbaar bedrag uitgegeven. Je zou ook even op Etsy kunnen kijken, waar veel particuliere mensen vergelijkbare manchetknopen (in wisselende kwaliteit) verkopen. Ook voor lagere prijzen.

 4. snh 14 October 2012

  Grappig. Easy does it.

  Dit is wel echt heel vet! Wie maakt zoiets. Wat een werk.

  Laatst een mooi setje gekocht op http://baleinen.com. Ook eens van die zijde manchetknopen geprobeerd. Schijnt hippig te zijn.

  Reply
 5. Manchetknopen 17 January 2013

  Hoezo stoer? Put it inot second gear man

  Reply
 6. LUC HESTERS 4 March 2013

  zeer tof maar waarom is er geen glas en uurwerkkast rond het binnenwerk of module,nogtans bestaan ze,ik heb ze ooit gezien in het Duitse uurwerkmagazine UHREN !

  Reply

What do you think?