Maximilian 5724 radiogestuurd horloge

M’n pa heeft een nieuw horloge, de Maximilian 5724-1 Terminal Point. Een leuk radiogestuurd Duits model dat de tijd elke nacht synchroniseert met de atoomklok in Frankfurt. Altijd precies op tijd en nooit meer zomer- en wintertijd vergeten, best handig. Het Mondaine achtige design is (uiteraard) geïnspireerd door de Swiss Railway klokken. Ik heb er meteen maar een paar fotootjes van geschoten.

Leuk detail is dat de secondewijzer de datum aanwijst aan de rechterkant van de wijzerplaat als je op de kroon drukt. Ik heb er wel meteen een ander bandje opgezet, wat erbij kwam voelde aan alsof het van karton was gemaakt.

7 thoughts on “Maximilian 5724 radiogestuurd horloge”

  1. heb dit horloge besteld en betaald. Maar na 6 weken nog niets ontvangen. Na diverse mails het bericht ontvangen dat dit model niet meer geleverd wordt. Geld wordt niet teruggestort! Nu via VISA proberen om de betaling terug te draaien. Ik heb een slechte ervaring met deze aanbieder en adviseer om geen zaken met dit bedrijf te doen.

  2. @José: Ah, dat is zeker een slechte zaak! Goed dat je jouw ervaring even vermeld. Wij hadden er ook al last van dat er geen enkele communicatie met die lui mogelijk was… Hebben ze nog een reden gegeven waarom ze geen geld terugstorten, want dat is natuurlijk belachelijk?

  3. Hartelijk dank voor jullie antwoorden.
    Voor zo,n prijs beter onder rembours. of voor “tros radar.nl” ik ga het uitbroberen je hoort nog van mij. laat gedupeerden zich AUB melden.

    1. Ga je inderdaad dit horloge bestellen? Ik ben nog steeds onder de indruk en hoop nog steeds de 5724 te bemachtigen. Hoor graag de uitkomst van je bestelling. Groet, José

Zeg het maar