Ah, de nieuwe aanwinsten post voor deze maand had ik toch iets voorbarig in elkaar gezet. Er is toch nog een nieuwe aanwinst tussendoor geslopen:

Persol 2847-S

Een zonnebril. Sinds ik lenzen heb kan ik m’n zonnebril op sterkte niet meer dragen, dus er moest vervanging komen. Dat is deze Persol geworden, de 2847-S in kleur 108/33: Light Havana Crystal Brown. Persol vond ik altijd een beetje ouwe lullen merk, maar A) ik ben ondertussen een ouwe lul, B) ze hebben (nu ik wat volwassener ben) juist daardoor wel een chique Italiaanse look en C) ze staan me dus echt 10x beter dan de semihippe metalen Oakley-aftreksel zonnebrillen die ik altijd had. Weer een puntje voor Stijlforum, zonder hun zou ik het nooit overwogen hebben. Even een crappy foto van hoe hij mij ongeveer staat:

Persol op mijn hoofd

3 Comments on “Persol 2847-S

What do you think?