14 May 2006

Pandemonium Zeilweekend

By In Tekst

Ik ben terug van mijn eerste keer zeilen ooit. Het is nu zeker: Ik wil later een tweede (of derde) huis aan het water hebben. En dan niet zo’n mieterig kleine, maar gewoon een flink stuk villa met een eigen botenhuis. Dat ik ‘s ochtends wakker word, een skiff pak en even rustig een paar rondjes roei om wakker te worden, dan terugkom en de zeilboot uit het botenhuis haal om eens flink te gaan zeilen. En dan ‘s avonds met een motorsloep en een picnickmand vol eten en wijn ergens midden op het water gaan relaxen.

Ik moet dus een rijke vrouw gaan trouwen.

Het was geen echt gaaf weer voor het zeilen, wel veel zon enzo maar geen wind (ze noemden het ‘2 variabel’, wat ongeveer zoveel betekent dat je eens in het half uur geluk hebt en vooruit komt), maar ik heb me toch prima vermaakt. Ik vind het gewoon zo ontzettend gaaf om op het water te zijn, ik weet niet waardoor het komt. Misschien dat er ergens toch een klein beetje een natuurmens in me zit… uh, nee. Vast niet. Ik ben er in ieder geval volgend jaar weer bij, hopelijk met evenveel zon maar veel meer wind.

Pics komen dit keer niet van mijn RAZR, maar de kwaliteit wordt er niet beter op.

zeil1.jpg
De hele groep aan het wachten tot de Pandemonen de toko hebben betaald

zeil2.jpg
Mijn boot (heel toevallig alleen maar Mondu’s, plus ik)

zeil3.jpg
Onze toevoeging aan het hele zeilgebeuren, in tegenstelling tot…

zeil4.jpg
…Isabelle, die wel iets deed 😉

What do you think?