18 June 2006

Coupons

By In Tekst

Heb gister wat spullen over het internet besteld, onder andere bij Thinkgeek en bol.com, en het viel me opeens op dat er altijd zo’n hokje bij staat waar je codes kunt invullen. Die codes krijg je vaak via speciale kortingsacties, of als je een cadeaubon van zo’n zaak hebt. Toen vroeg ik me af, zou iemand dat soort dingen opzoeken en archiveren? Ja dus! Even googlen op de betreffende zaak en het woordje ‘coupon‘ of ‘promotional discount‘ en je komt zo een handjevol codes tegen. Even kijken welke voor jou het beste uitkomt (of het in procenten korting of een vast bedrag is, etc) en dan intypen. Voila, $10 korting bij Thinkgeek en 4,50 euro korting bij bol.com. Het is niet veel, maar bij Thinkgeek was dat half m’n verzendkosten en bij bol.com twee keer m’n verzendkosten die ik daarmee compenseerde. Zijn toch weer een paar biertjes die ik extra kan bestellen.

Overigens, de code voor bol.com die ik had gevonden is:
NEVOBO-92834 (Goed voor €4,50 korting en geldig t/m 31-07-2006)

en voor thinkgeek:
6CBB ($5 korting bij $25, $10 korting bij $50 besteed, geldig t/m 30-06-2006)

What do you think?