1 October 2006

iPod Nano invisibleSHIELD

By In Tekst

Heb net besloten om toch geen case voor m’n iPod te kopen, of iig nog niet. Twee redenen:

1. Een case om m’n iPod heen zou wat apart zijn, want ik heb ‘m juist gekocht omdat ie zo fijn klein is. Maar zet daar zo’n dikke hoes eromheen en ik had net zo goed een 30gig unit kunnen kopen.
2. De cases die ik mooi vind worden gemaakt door Vaja Cases en kosten een klein fortuin. Het zijn namelijk custom leren hoesjes, met eigen keuze aan (2 kleuren) leer, gravering van je naam, etc. Te geil, te duur, en nog niet beschikbaar voor de 2g iPod Nano. En zodra ze wel beschikbaar zijn heb je nog een maand wachttijd voordat de case uiteindelijk gemaakt en wel bij jou in huis ligt.

In plaats daarvan heb ik bij ShieldZone net een set beschermingsstickers besteld. Deze plak je over je iPod heen, zijn doorzichtig en voegen daardoor geen volume toe aan je schattige iPod Nano. De stickers zijn gemaakt van een speciale doorzichtige kunststof, die ook gebruikt wordt op de rotors van gevechtshelicopters om deze tegen stof en gruis te beschermen. Hoe goed dat werkt kan het beste getoond worden met de volgende YouTube video (van een gebruiker, niet van het bedrijf zelf!):

Een nog uitgebreider filmpje, wel van het bedrijf zelf, vind je hier.

1 Comment
  1. […] heb geen hoesje voor m’n iPod Nano, omdat ik een invisibleshield erop geplakt heb. Het enige vervelende daaraan is dat goeie hoesjes ook vaak een frutsel hebben […]

    Reply

What do you think?