30 November 2006

Flickr Pro account

By In Uncategorized

Ik was het gedoe met Picasa en de web-albums zat, dus ik ben Pro gegaan op m’n Flickr account. De huidige Picasa albums blijven bestaan, maar ik ga van nu af aan alleen nog maar uploaden naar Flickr.

2 Comments
 1. Thomas 1 December 2006

  Is een eigen gallery draaien niet veel goedkoper?

  Reply
 2. Guy 2 December 2006

  Een eigen gallery draaien is erg afhankelijk van een hostingpakket met genoeg storage en bandwidth, dat heb ik nu sowieso niet. En 25 dollar is omgerekend iets van 19 euro, dus als je de extra kosten van een duurder hostingpakket vergelijkt met 19 euro per jaar voor Flickr kom je waarschijnlijk met Flickr toch goedkoper uit.

  Wat mij toch erg aantrekt is de stabiliteit en zero-maintenance van Flickr, plus al die social features. Niet dat ik er nu gebruik van maak, maar dat kan nog komen.

  Reply

What do you think?