9 November 2006

iPod Nano RED

By In Tekst

Als ze nou 2 maanden eerder waren uitgekomen met de 8gb RED Nano had ik ‘m wel gekocht. Vind het een prima initiatief om te steunen en een rode iPod Nano is eigenlijk best wel gaaf…

6 Comments
 1. Van der Hoorn 9 November 2006

  Ik zit nog steeds te wachten tot ze met een blauwe komen. Deze is aardig, maar niet meer dan aardig. Tot nu toe vind ik de zwarte nog het mooiste.

  Reply
 2. Guy 9 November 2006

  Ik vind zwart een beetje saai, deze felrood juist lekker levendig. Maar het gaat me ook meer om het anti-AIDS initiatief wat erachter zit. Als je een specifiek kleurtje wil kun je nog altijd naar Colorware toe…

  Reply
 3. Aisha 9 November 2006

  Dat lijkt idd niet slim. Ik bedoel, rekenen ze alleen op de weifelaars die met dit extra zetje toch eindelijk maar wel een Nano gaan kopen? De meeste mensen die ‘t echt heel graag wilden zullen toch onderhand al een Nano hebben, vooral nu ze net die nieuwe hadden uitgebracht.

  En ik ben heel blij met mijn blauwe Mini. Blauw is mooi. 😀 ;P

  Reply
 4. Guy 9 November 2006

  De Nano blijft sterk verkopen hoor, zeker met het kerstseizoen op komst. ‘De meeste mensen’ hebben ‘m nog steeds niet…

  Reply
 5. Pieter 13 December 2006

  ‘k vind hem nergens (in belgie),
  de i-pod nano red 4 GB
  selexion heeft em nie, vandenboore ook nie
  wie wel?
  als iemand een winkel weet waar ‘k die ipod kan vinde, gelieve mij dat dan te vertellen 🙂

  Reply
 6. Isa 15 December 2006

  Pieter,

  voor zover ik weet bestaat er alleen een 8gb nano red.

  Isa

  Reply

What do you think?