30 January 2007

Threadless order

By In Uncategorized
6 Comments
 1. Thomas 30 January 2007

  Erg lekker! Het geluid van de video is overigens wel errug zacht!

  Reply
 2. Thomas 30 January 2007

  ah, verkeerde post…

  Reply
 3. Marten 30 January 2007

  This guy is great

  Reply
 4. Guy 30 January 2007

  Dat verkeerd replyen gebeurt wel vaker zie ik, is dat een designfoutje aan mijn kant of drukt iedereen gewoon op de verkeerde link?

  Reply
 5. Thomas 1 February 2007

  ik ben gewend dat de post comment knoppen aan de bovenkant van de post zitten, dus daar klik ik automatisch op. Het is nog wat verwarrender doordat er geen grotere kop is die het onderscheid duidelijk maakt… ik denk dus dat het wel met het design te maken heeft.

  Reply
 6. Guy 1 February 2007

  Wat ook niet helpt is dat streepje, zie ik nu, waardoor het net lijkt alsof alles in 1 vak bij elkaar hoort… Bij de volgende upgrade (even wachten op een aangepaste unsleepable) zal ik eens kijken of ik daar wat aan kan doen.

  Reply

What do you think?